zaterdag 19 juli 2008

Kamp

Kamp was een geweldige ervaring, ik kan wel zeggen dat ik behoorlijk veranderd ben.

Want: nu kan ik een een gat in de grond plassen, langs de weg, en ik kan de countryside toiletten gebruiken zonder bijna over m'n voeten te plassen, last te hebben van muggen, en zonder bijna om te vallen!

verder was het een kamp of first,
hier een lijst van dingen die ik op het kamp voor het eerst heb gedaan.
- Zwemmen in het meer Ogii, eghma zei dat het een klein meer was, maar toen we daar aankwamen viel m'n mond open van verbazing, en dat kwam niet alleen door de prachtige zonsondergang! Het meer was groot, het mag er op de kaart dan misschien uitzien als een klein stipje, maar wil je eromheen lopen dan is dat toch al gauw 20 km.
- verder heb ik daar gezwommen, terwijl de zon onderging
- ik heb overgegooit met een watermeloen in Ogii, (ja ze blijven drijven).
- de volgende dag heb ik de prins van koeweit ontmoet, hij wou met ons (lees ciara en ik) op de foto, samen met zijn vis.
- de dag ervoor ben ik naar het centrum van de oude hoofstad van het oude mongoolse rijk geweest. oftewel het centrum van de hoofdstad van de halve wereld.
- voor dat centrum stonden 2 enorme Eagles, en ik ben er met een op m'n arm op de foto gewest.
- diezelfde dag hebben we in alle stilte op een berg gelegen en naar de wolken gekeken
- verder heb ik met de op een na grootste monnik van mongolie gevolleybald (volleyball is big buisness hier, iedereen speelt op bijna profesioneel niveau).
- paardgereden op herbie (we hebben hem herbie gedoopt omdat zijn mongoolse naam onuitspreekbaar was).
- met fransesco een discussie gehad of het nou de ruijter ie of deroejter (jeweetwel het hagelslag merk.
- ik kan nu tot 5 tellen in het mongools, zeggen ik hou van jou en mijn neus, mijn gezicht, mijn oksels, mijn kont en mijn borsten

verder ben ik voor het eerst naar een mongoolse club geweest, de metropolis/metropolitan oid. Je vind daar: oude mannen die naar jonge meisjes staren, Modellen (lange dunne meisjes die te veel roken), jongens die kunnen dansen, meisjes die kunnen dansen en dan nog de buitenlanders waar veel naar gestaard word.. vooral als ze zich op het podium begeven waar je de moddellen en de mensen die kunnen dansen vind. (zoals ciara en ik deden... ).
Verder hadden we ook nogal vreemde dansjes van de keer dat we in een hotel zaten(ja we zaten in een hotel, maar stel je er niet teveel bij voor, er waren 3/4 bedden in een kamer, en het toilet was, zoals gewoonlijk, buiten).
de dansjes waren de F1,2,3 en 4 de V1 en 2, de E1, de krab, de golfer en de shopper de old car en de fancy car.. Deze dansjes zijn gebaseerd op Fransesco, Valentino en elka, en de krab van toen we in Ogii aan het zwemmen waren en de golfer en de shopper wist ciara al. en de old car en de fancy car wist ik. ik ga ze niet proberen uit te leggen, maar wil je ze nader bestuderen vraag dan voor een voorbeeld als ik weer thuis ben.

Dit was het voor vandaag, ik ga zo maar eens slapen aangezien ik morgen om 11 uur met Soko afgesproken heb, want we gaan met z'n allen naar de zwarte markt. Ik ga de rest van m'n geld uitgeven ik heb nog 103200 over en ik heb al 2 CDs gekocht (voor samen 15100 T) Kadootjes + een kasmier muts voor mezelf (62500 en de muts was 30000). en verder heb ik voornamelijk chocola gekocht, oh en de in de club heb ik ongeveer 14000 uitgegeven.
Dus ik heb nog wat over,
bye bye