maandag 30 juni 2008

hallo vanuit mongolie!!

Hej allemaal,
ik zit nu dan eindelijk in mongolie, 2 hele dagen alweer.. nu is het maandag een uur of 3!! straks ga ik een of andere heilige berg beklimmen een tijd rijden hiervandaan..
Ik ga veel om met het nichtje en het jongstje zusje omdat zij allebij engels spreken, ik heb gister ulanbaatar verkent, en naar een verschikkelijk mooie budistische tempel geweest, en ik heb een schilderij gekregen van bayarchimeg van een van de straatverkopers..
verder heb ik snuiftabak aangeboden gekregen van de vader, je moet er verschikkelij van niezen..
word ik volgestopt met eten, en vinden ze dat ik te weining eet.
Krijg ik bij alle familie (ik word aan iedereen voorgesteld, ze vinden het allemaal leuk om me te zien, de oom vind het grappig hij vind mijn naam op wishkey lijken). nouja ik krijg bij eidereen melk thee en eten, en snoep voor mee naar huis.. en verder ja verder er valt te veel te vertellen voor te weinig tijd.
verder is het in tegenstelling tot wat iedereen zegt verschikkelijk mooi, (ulanbatar I mean) je moet gewoon om het lelijke heen kijken en het leuke/grappige zien/
zoals jongens met gele gebutste autos, die ze aan het oppoetsen zijn terwijl ze op hun vriendin wachten. En de straatverkopertjes (kinderen) die je aanstaren met hun ongewassen gezichtje, maar iedereen koopt toch van ze omdat ze zichzelf soms ook opgewerkt hebben naar het de buitenwijken inplaats van het ger district..
nou ik ga weer..
laat van je horen allemaal
xxx